Robe De Mariée festklänningar Balklänning Robe De Mariée Robe De Mariée Balklänning

Stiati?

4 Sfaturi pentru a reusi

0 Comentarii

4 Sfaturi pentru a reusi

Ştim cu toţii că o schimbare fizică în viaţa ta trebuie să înceapă cu o schimbare de mentalitate şi la fel de mult cu o schimbare de comportament. Ţine cont de următoarele 4 sfaturi, sunt cea mai bună strategie pentru a reuşi.

1. Fii pozitivă

Supraponderală fiind, dacă această stare te preocupă şi te deprimă mai mult decât orice pe lume, atunci prima sarcină este să te concentrezi. Gândeşte-te la ce poţi face, cum poţi face, de ce este bine pentru tine, şi cum poţi reuşi să-ţi atingi scopurile. Renunţă la sentimentele negative de vinovăţie şi ruşine, şi vei lua deciziile potrivite(pe termen lung) pentru depăşirea obstacolelor.

2. Adaugă un oarecare sprijin

Apelează la una sau două prietene care îţi cunosc obiectivele, punctele slabe, şi punctele forte. Aceasta va fi echipa care îţi va asigura comfortul necesar, te va ajuta cu păreri şi îţi va evalua gradul de responsabilitate. Nu ai pe nimeni în care să ai într-adevăr încredere? Intră în contact cu persoane care sunt în acelaşi proces de schimbare. Vei avea mai multe şanse de reuşită având pe cineva alături care să te laude atunci când ai rezultate bune sau să te atenţioneze atunci când stagnezi.

3. Fă o mică schimbare

O mică schimbare la început poate determina succesul pe termen lung, indiferent dacă vorbim de achiziţionarea unui pedometru, pantofi noi de mers pe jos sau un centimetru pentru a înregistra scăderea în talie. Un asemenea gest va fi considerat subconștientul tăui că un semnal de start şi astfel vei avea de trei ori mai multe şanse de reuşită.

4. Apoi, treci la treabă

Odată ce ai făcut micul gest de la punctul 3, eşti pe drumul tău.
Mănâncă numai mese sănătoase. Mergi zilnic pe jos 30 de minute. Felicită-te! Mâine, din nou. Consideră un nou început în fiecare zi, şi bucură-te de fiecare succes. Apoi, treci la următoarea etapă: Dublează (sau triplează), aportul zilnic de legume.
Odată ce ai început cu piciorul drept, stângul nu poate decât să-l urmeze.

Opinia dvs

Postati comentariu

Newsletter

© 2010 AntiCelulita.