Robe De Mariée festklänningar Balklänning Robe De Mariée Robe De Mariée Balklänning

Anti Celulita, Diete, Stiati?

Alimente potrivite pentru vremea rece care ajuta la arderea caloriilor

0 Comentarii

Alimente potrivite pentru vremea rece care ajuta la arderea caloriilor

Aceste alimente delicioase nu doar ajută la arderea caloriilor și reduc poftele, acestea sunt, de asemenea, perfecte pentru vremea rece

Semințe de floarea soarelui

Semințele de floarea soarelui sunt o sursă excelentă de vitamina B, proteine si acid folic. De asemenea, ajută la protejarea sistemului imunitar. Sunt încărcate cu vitamina E, un antioxidant care previne deteriorarea celulelor, susține sanatatea pielii și a parului și poate preveni chiar cancerul .

Mierea

Mierea este cel mai bun îndulcitor natural pe care îl puteți găsi. Dar fiți atente să nu exagerați – la volum egal, conține mai multe calorii decât zahărul. Este o sursă bună de antioxidanți iar proprietațile sale antimicrobiene fac din aceasta un aliat în timpul iernii.

Chefir

(o băutură obținută din lapte fermentat, similar cu iaurt) este deosebit de bogat în vitaminele B1 și B2, calciu, acid folic, magneziu si vitamina A. Ceea ce face chefirul unic este procesul de fermentare, care facilitează foarte mult digestia. Acest lucru permite corpului să se concentreze pe absorbția și asimilarea de nutrienți și proteine necesare pentru creșterea și regenerarea mușchilor și oaselor. În plus, chefir conține , un aminoacid esențial care relaxeaza sistemul nervos, fiind un aliment ideal pentru persoanele care merg la sala- post-antrenament.

Ouăle

Ouăle sunt o sursă superioară de aminoacizii esențiali și asigurară surse optime de seleniu, iod, triptofan, și vitamina B12, care sunt importante pentru hrănirea organismului. Furnizarea organismul cu nutrienți optimi care ajută la menținerea unei  greutați sanatoase prin stabilizarea zahărului din sânge.

Opinia dvs

Postati comentariu

Newsletter

© 2014 AntiCelulita.