Robe De Mariée festklänningar Balklänning Robe De Mariée Robe De Mariée Balklänning

Diete, Stiati?

Ceaiul anti-grasime

3 Comentarii

Ceaiul anti-grasime

Vrei să scapi de grăsime? Poate acum este momentul să pui ceainicul pe foc şi să-ţi faci un ceai. !

Preparat din muguri şi frunze timpurii aparţinând acelorlasi plante din care se face ceaiul verde şi cel negru, ceaiul alb are însuşirea specială de a stopa şi reduce grăsimea.

Ceaiul anti-grăsime

Celulele de grăsime cresc sau scad în dimensiuni, funcţie de greutatea corpului. Într-un studiu de laborator, celulele de grăsime tratate cu extract de ceai alb au acumulat semnificativ mai puţine grăsimi. Rezultatele au confirmat că ceaiul alb reduce cu până la 70% grăsimea din corpul persoanelor tratate. De asemenea ceaiul alb stimulează celulele mature să îndepărteze grăsimea acumulată anterior, fiind un procedeu sigur de slăbire.

De ce slăbim cu ceai alb?

Pentru că ceaiul alb este mai prelucrat decât ceaiul negru sau verde şi are un conţinut mai ridicat din anumiţi compuşi activi cum ar fi epigalocatechina-3-galat(antioxidant) şi metilxantine(teobromină şi cafeină). Cercetătorii bănuiesc că, acţionând asupra expresiei anumitor gene, aceşti compuşi influenţează metabolismul celulelor de grăsime .


Comentariile dvs.

3 Comentarii pana acum

 1. ang spune:

  Sunt mai multe tipuri de ceai alb..sunt putin prelucrate iar pentru informatii destul ca intri la tipuri de ceai alb.Un ceai alb bun nu-l gasesti in magazinele comerciale ci in cele de profil ca faimoasele ceainarii din centru unde il poti degusta si cumpara.Este un ceai pretios si rafinat care i-ti incanta papilele gustative..

 2. alinaJBN spune:

  Da care sunt ceaiurile albe? Poți sa Imi dai si exemple? Mulțumesc

  • AntiCelulita spune:

   Nu sunt mai multe tipuri de Ceai Alb ci unul singur. Ceaiul Alb il poti gasi in majoritatea magazinelor de profil si chiar la Mega Image. Cauta pe cutie denumirea: Ceai Alb.


Opinia dvs

Postati comentariu

Newsletter

© 2010 AntiCelulita.