Robe De Mariée festklänningar Balklänning Robe De Mariée Robe De Mariée Balklänning

Anti Celulita

Modalitati naturale pentru prevenirea si reducerea celulitei

0 Comentarii

Modalitati naturale pentru prevenirea si reducerea celulitei

Încercați aceste sfaturi naturale pentru prevenirea sau .

Antioxidanţii

Include o mulţime de alimente bogate in antioxidanţi în dieta ta, cum ar fi  fructele de padure, fructe și legume de culoare roșie și portocalie, citrice. Antioxidantii sunt numărul unu în apărare împotriva radicalilor liberi, care provoacă deteriorarea celulelor pielii și pot contribui la formarea celulitei.

Folosiți păpădia

Frunzele de păpădie ajută la reducerea retenției de lichide, precum și la sprijinirea in eliminarea toxinele din organism. Puteți folosi, de asemenea, frunze de păpădie în salate sau sucuri proaspete.


Eliminați toxinele

Acumularea de toxine în organism poate afecta derma și contribuie la formarea celulitei. Elimină sau limitează toxinele  cum ar fi tutunul, alcoolul, cafeaua și alimentele intens procesate care conțin niveluri ridicate de zahăr și aditivi chimici. Asigurați-vă că beți multă apă.

Ceaiul verde

Ajută la reducerea semnelor de . Ceaiul verde s-a dovedit a fi eficace  în lupta cu pierderea în greutate. Este, de asemenea, un puternic antioxidant care ajută la prevenirea radicalilor liberi.Recunoscut ca un stimulator al activitatii cerebrale, antiinflamator , fara a neglija totuși impactul puternic pe care îl are asupra arderilor organismului și a eliminarii apei din corp. Bea aproximativ trei căni de ceai verde pe zi.

Inlocuiți grăsimile saturate cu cele sănătoase

Inlocuiți grăsimile saturate cu cele sănătoase bogate in omega-3 grăsimi, cum ar fi peștele gras, uleiul de semințe de in, uleiul de pește și nuci. Acestea ajută la circulația sângelui. Slaba circulație reduce capacitatea organismului de a furniza substanțe nutritive la celulele pielii, care le determină să se strangă in grupuri impreună, ceea ce poate complica problemele de celulită.


Opinia dvs

Postati comentariu

Newsletter

© 2014 AntiCelulita.