Robe De Mariée festklänningar Balklänning Robe De Mariée Robe De Mariée Balklänning

Colaboratori

BOGDAN NECULAI

Absolvent al facultații de kinetoterapie, după 4 ani de liceu teoretic de matematica-fizică, Bogdan Neculai este instructor de fitness si antrenor personal care se conduce în încercarea de a atinge obiectivele propuse, dupa un principiu matematic, pe cât de simplu pe atât de adevărat si eficient: drumul cel mai scurt între două puncte este linia dreaptă.

Dacă nu știți care este linia dreaptă care unește poziția dumneavoastră actuală cu obiectivele pe care le aveți, atunci sigur aveți nevoie de cineva cu o viziune clară asupra strategiei de urmat.

Fie ca este vorba de antrenament sau nutriție, puteți afla de la el informații care vă vor ajuta să întelegeti mecanismele fitnessului, beneficiile lui, ale unui mod de viață sănătos, cu principalul scop de a vă simți din ce in ce mai bine in propria dumneavoastră piele.
Colaborarea fructuoasă cu Diana Oprea, campioană mondială de fitness in 2006 dar și cu nume celebre, atât din show-bizul autohton cât și cel internațional și faptul că activează in cadrul unui prestigios lanț de săli de fitness din Romania, întregesc cartea lui de vizită.

© 2010 AntiCelulita.