Robe De Mariée festklänningar Balklänning Robe De Mariée Robe De Mariée Balklänning

Diete, Stiati?

Dieta care te face sa zambesti

0 Comentarii

Dieta care te face sa zambesti

care te face sa zambesti

Ştiai că îţi poţi îmbunătăţi buna dispoziţie în timp ce faci eforturi să slăbeşti? Află ce să mănânci ca să zâmbeşti.

Este vorba de morcovi, vinete, roşii, castraveţi sau orice alt tip de . Cercetările au confirmat că cei ce mănâncă multe sunt mai veseli.

Persoanele care includ multe legume în dieta obişnuită se menţin într-o dispoziţie mai bună decât cele ce apelează la orice formă de proteină animală(peşte, pui sau vită).
Rezultatul studiului a fost o surpriză pentru cercetători care presupuneau că grăsimile din pește, preferate de creier, sunt cheia stării emoţionale de bine. S-a confirmat totuşi că proteinele din legume, la fel ca şi alte din , ca nucile, îmbunătăţesc starea de spirit cu ajutorul ingredientului comun numit acid alfa-linoleic(ALA). ALA este un acid gras conţinut de care ajută la menţinerea unui blocaj pe compusul inflamator care cauzează depresiile.

Legume pentru o bună stare de spirit
Într-adevăr, mâncând doar legume, fără , starea ta emoţională se va îmbunătăţi, mai puţină anxietate, mai puţină depresie şi sentimente mai puţin ostile.
Dacă totuşi nu eşti pregătită să devii vegetariană, nu îţi fie teamă, pentru o mai bună dispoziţie poţi apela şi la alte metode ca: exerciţii fizice mai intense, exerciţii de respiraţie şi timp mai mult dedicat activităţilor care îţi fac plăcere.

Opinia dvs

Postati comentariu

Newsletter

© 2011 AntiCelulita.