Robe De Mariée festklänningar Balklänning Robe De Mariée Robe De Mariée Balklänning

Diete, Stiati?

Eggscelent pentru o piele frumoasa

0 Comentarii

Eggscelent pentru o piele frumoasa

Eggscelent pentru o

Poate că mănânci ouă la micul dejun, pentru că deja ai aflat de puterea lor de a controla apetitul. Ce nu şti încă şi vei afla acum, este încă un motiv să incluzi ouăle la micul dejun: o frumoasă şi sănătoasă.Pot fi fierte(moi sau tari), pot fi prăjite. Ouăle mâncate la micul dejun, datorită conţinutului ridicat de din albuş, ajută la menţinerea în frâu a apetitului pe parcursul întregii zile. În plus, conform specialistei Allison Tannis, autoare a cărţii ‘Feed Your Skin, Starve Your Wrinkles’, ouăle conţin 2 nutrienţi cheie pentru o piele frumoasă şi sănătoasă.

Secretele pielii

Substanţele nutritive, din ouă, care menţin pielea frumaosa şi sănătoasă sunt şi .
Colina(o vitamină B), potrivit specialistei Allison Tannis, ajută la compensarea zonelor grase din membrana celulelor şi este esenţială pentru o funcţionare sănătoasă a celulelor pielii. Colina ajută de asemenea corpul să menţină nivelul optim de alte vitamine B. Super, deoarece pielea ta are nevoie de pentru a produce energie, colagen şi elastin, proteine care menţin aspectul ferm şi mătăsos.
Luteina, acest antioxidant carotenoid care se găseşte în ouă, ajută la menţinerea elasticităţii pielii şi previne distrugerea definitivă a celulelor.

Eggscelent

Deşi corpul tău produce o anumită cantitate de colină, ai totuşi nevoie de mai multă pe care să o extragi din mâncare. Două ouă conţin aproximativ 280 de grame de colină, aproape jumătate din cantitatea recomandată zilnic. Laptele şi nucile sunt de asemenea surse bune de colină.
Ouăle sunt de asemenea o sursă recomandată de luteină. Studiile arată că organismul absoarbe mai bine luteina din ouă, decât cea din verdeţuri sau alimentare, probabil datorită faptului că în cazul ouălelor, absorbţia este asistată şi de alţi nutrienţi, cum ar fi lecitina.
Un ou pe zi ajută la creşterea nivelului de luteină cu 26 la sută.

Micul dejun nu este singurul moment al zile când poţi mânca ouă, fierbe câteva ouă tari dimineaţa astfel încât să ai întotdeauna la îndemână o gustare proteine care iți va menține pielea frumoasă și sănătoasă.


Opinia dvs

Postati comentariu

Newsletter

© 2011 AntiCelulita.