Robe De Mariée festklänningar Balklänning Robe De Mariée Robe De Mariée Balklänning

Fitness

Merg pe jos dar nu slabesc…

0 Comentarii

Merg pe jos dar nu slabesc…

Mănânci prea mult după

E uşor ca atunci când vezi o gustare, să zici ‘Am mers pe jos azi, pot să mănânc!’. Într-adevăr poţi, dar mai bine nu dacă vrei să slăbeşti deoarece este posibil să aduni mai multe calorii decât ai ars în timpul mişcării. De exemplu, mersul pe jos cu paşi repezi timp de 30 de minute, arde 170 de calorii. O porţie de cartofi prăjiţi sau multe din snack-urile disponibile în comerţ, conţin mai mult de atât.

Confunzi plimbatul câinelui cu mersul pe jos

Cât timp mergi efectiv atunci când te plimbi cu prietenul tău cel mai bun? În majoritatea cazurilor, atunci când suntem afară cu câinele, mergem doar 8 minute pe oră. Asta nu înseamnă să nu mai plimbi animăluţul tău preferat ci din contra, să ţii cont de cele de mai sus, şi să faci și tu mişcare împreună cu el.

Nu bei îndeajuns de multe lichide

Câteodată senzaţia de sete poate fi confundată cu cea de foame şi de aceea poţi greşi crezând că mersul pe jos îţi face foame. Atunci când faci mişcare corpul tău elimină apa. Fă un calcul simplu cântărindu-te înainte şi după ce ai mers, calculând totodată câtă apa bei. Să spunem că la început ai cântărit 55kg iar la final 54.5kg. Dacă în timpul mersului şti că ai băut 250ml de apa, bea restul de 250ml atunci când ai terminat mişcarea şi eventuala senzaţie de foame va dispărea.


Opinia dvs

Postati comentariu

Newsletter

© 2010 AntiCelulita.