Robe De Mariée festklänningar Balklänning Robe De Mariée Robe De Mariée Balklänning

Diete, Produse, Stiati?

Miraculin, 100% natural, efecte miraculoase

1 Comentariu

Miraculin, 100% natural, efecte miraculoase

Miraculin, 100% natural, efecte miraculoase

Puteti beneficia de efectele miraculoase ale miraculinului(ingredientul activ al fructului minune – ) mancand fructul proaspat sau cu ajutorul pastilelor sau granulelor ce contin acest ingredient.

(MIRACLE BERRY)

Fructul minune(Synsepalum dulcificum) este originar din Africa de Vest si face parte din alimentatia obisnuita a triburilor din zona. Mancand acest fruct, ei au descoperit capacitatea acestuia de a modifica temporar perceptia papilelor gustative transformand in dulce gustul alimentelor acre, amare sau care in mod obisnuit au un gust neplacut.
Studiile recentuie dezvaluie ca acest fenomen unic este cauzat de o glycoproteina continuta de acest fruct, denumita miraculin. Dupa ce proteina acopera papilele gustative de pe limba, miraculinul altereaza temporar perceptia acestora in asa fel incat creierul va percepe gusturile neplacute ca cel amar, acru sau acid, ca gust dulce cu arome placute.

TABLETE(GRANULE) CU MIRACULIN

Ingredientul activ al fructului minune(miracle berry) este de asemenea disponibil sub forma de tablete sau granule, care se tin in gura pana se topesc. Tabletele si granulele sunt 100% naturale, fara aditivi sau adaos de zahar. Pentru obtinerea unei tablete sau unei portii de granule sunt folosite circa 3 fructe. O tableta sau o portie de granule ofera acelasi efect si beneficii precum mancatul unui fruct proaspat.

RISCURI SI CONTRAINDICATII

Fructul minune nu prezinta nici un fel de risc sau contraindicatii dar se recomanda a se consuma cu moderatie, deoarece mancatul in exces al alimentelor cu gust neplacut, acid, acru sau amar dauneaza organismului in general.
Consumul de miracle berry de catre copii este recomandat sa se faca sub supraveghere pentru indepartarea riscului ca acestia sa incerce sa manance si altceva in afara alimentelor.
Fructul minune face parte de secole din alimentatia obisnuita a popoarelor din Vestul Africii, iar in ultimii zeci de ani este de asemenea din ce in ce mai mult folosit in Asia, in special Japonia.

COMENTARII DESPRE MIRACLE BERRY SI MIRACULIN PE POSTUL DE TELEVIZIUNE CBS(SUA)

Meilleurs 2017 robes de soirée, robes pour les femmes, robes pour les juniors. Livraison et la satisfaction rapide garanti. Chers amis, choisissez une parfaite robes de soirée. Profitez de votre qualité de vie! Nous nous engageons à robes de mariée 2017 sur mesure 100%, prix et qualité garantie par les usines, livraison dans le monde entier. De plus, nous pouvons également personnaliser la robe en fonction de vos demandes,

Comentariile dvs.

1 comentariu

  1. Berry intr-adevar este fructul minune.


Opinia dvs

Postati comentariu

Newsletter

© 2012 AntiCelulita.