Robe De Mariée festklänningar Balklänning Robe De Mariée Robe De Mariée Balklänning

Anti Celulita

Modalitati naturale de prevenire si reducere a celulitei (2)

0 Comentarii

Modalitati naturale de prevenire si reducere a celulitei (2)

Modalitati naturale pentru si (2)

 

Mulţi terapeuţi susţin că celulita este grăsime neuniformizată, nu o acumulare de toxine. Grăsimea se strânge pur şi simplu în mici grămăjoare inestetice al căror aspect este înrăutăţit de retenţia apei. Deci,celulita este direct proporţională cu retenţia de apă şi grăsimea. Toţi acești factori sunt influențaţi de genetică, vârstă şi numărul de radicali liberi din organismul dumneavoastră. Vestea bună este că printr-o alimentaţie corectă, aceşti factori pot fi îmbunătăţiţi considerabil.


1 Reducerea retenţiei de lichide

Aceasta este cea mai importantă regulă , deoarece eliminarea excesului de lichid din celule va reduce dramatic aspectul celulitei. Pentru a face asta, e nevoie să renunţaţi pe cat posibil la sare , să beţi mai multă apă şi să mâncaţi mai multe alimente diuretice ,cum ar fi afinele , ţelina , feniculul și sparanghelul.

2 Hidratarea pielii

Celulita arată mai rău pe pielea deshidratată. Cu cât celulele sunt mai hidratate, cu atat pielea se va întinde, acoperind zonele „încretite” de , care se vor uniformiza. Grăsimile sănătoase ajuta la hidratarea pielii încurajand  fluidul să rămână în interiorul celulelor pielii , mai degrabă decât în celulele adipoase . Deci, nucile, seminţele , măslinele şi uleiul de peşte sunt elemente  cheie în dieta anti-celulită.

3 Reducerea nivelului de

 „Femeile din Peru nu au celulită”. Se pare ca motivaţia ar fi dieta bogată în fitoestrogeni ( estrogeni din plante naturale ) , care echilibrează nivelul de estrogen , susţine specialistul în celulită new-yorkez, Dr. Lionel Bissoon , autor al cărţii „The Celullite Cure „( Tratarea Celulitei).  Estrogenul este implicat în producția de celulită , deoarece stimulează producerea de celule grase și încurajează retenția de lichide .  Pentru a echilibra nivelul de estrogen, sunt indicate seminţele de in. Acestea conțin modulatori hormonali numiti lignani, care scad nivelul de estrogen .Doua linguri de seminte de in zilnic consumate la micul dejn sunt suficiente.

Pentru rezultate vizibile, vă recomandăm să aveţi o continuitate în aplicarea acestor metode naturale de prevenire şi reducere a celulitei.


 

 

 

 

Opinia dvs

Postati comentariu

Newsletter

© 2014 AntiCelulita.