Robe De Mariée festklänningar Balklänning Robe De Mariée Robe De Mariée Balklänning

Anti Celulita, Tratamente

Periajul uscat – tratament anticelulitic

0 Comentarii

Periajul uscat – tratament anticelulitic

, ca metodă de :

Îmbunatateste, în mod semnificativ, aspectul celulitei pentru ca stimulează circulația sanguină și limfatică, aduce oxigen si mulți nutrienți la nivelul epidermei, exfoliază pielea (stimulează regenerarea celulară), normalizează activitatea glandelor hormonale si sebacee și, realizat corect, tonifică pielea. Cea mai raspandită dintre metodele recomandate de dermatologi pentru a menține strălucirea pielii și de a favoriza absorbția unturilor/uleiurilor pentru hidratare este periajul uscat al pielii.


exfoliante preparate în casă cu ulei de măsline, miere, zaț de cafea, care catifelează pielea și stimulează circulația sanguină. Pielea va ramane catifelată, fină, strălucitoare și foarte bine hidratată, deoarece crema/untul/uleiul folosit după acest procedeu va fi foarte ușor absorbit.

Acordă-ți timp înainte de a face duș și execută un periaj uscat al pielii, dupa care hidratează bine pielea sau aplică cremele sau loțiunile anticelulitice pe care le foloseșți uzual.

Ai nevoie doar de o perie din fibră vegetală sau manuși pentru exfoliere, functionează la fel de bine pentru revitalizarea pielii. Nu sugerez periile cu fire din plastic din cauza duritații cu poate rani pielea.


Cum se aplica periajul uscat :

  • Periajul se face pe pielea uscată, înainte de duș.
  • Este recomandat sa faci periajul uscat zilnic sau de 3-4 ori pe săptamană, dacă pielea ta reactionează pozitiv.
  • Folosește o perie mai mică sau o manușă pentru exfoliere și execută mișcări circulare delicate.
  • Durata periajului uscat: sunt suficiente 30 de secunde in primele săptamani, iar apoi durata se poate prelungi la 1 minut. După acest procedeu folosește o cremă intens hidratantă.

Opinia dvs

Postati comentariu

Newsletter

© 2014 AntiCelulita.