Robe De Mariée festklänningar Balklänning Robe De Mariée Robe De Mariée Balklänning

Fitness

Slabeste mai repede cu supliment de proteine

1 Comentariu

Slabeste mai repede cu supliment de proteine

mai repede cu supliment de

Înainte de a merge la sală mănâncă o gustare bogată în proteine.

Cercetările sugerează că un supliment de proteine înainte de fiecare antrenament ar putea creşte rata metabolismului pentru următoarele 24 de ore şi astfel organismul tău va arde mai multe .

Fie că se lucrează cu benzi elastice, greutăţi, sau greutatea propriului corp, efortul depus la sală face ca organismul să ardă mai multe calorii pe o perioadă de ore şi chiar zile după efectuarea antrenamentului. Acest proces de se întâmplă din următoarele motive:
În primul rând, corpul tău depune eforturi să restabilească procentele de oxigen şi zahăr din sânge care scad pe timpul antrenamentului la sală.
În al doilea rând, corpul tău încearcă să refacă fibrele musculare care se rup atunci când lucrăm cu greutăţi. Ca urmare, un mic supliment de proteine va permite organismului să lucreze mai intens la acest capitol.

Puterea proteinelor
Într-un studiu realizat asupra persoanelor care lucrează la sală, o băutură bogată în proteine consumată înainte de antrenament duce la o creştere de 8% a ratei metabolismului în următoarele 24 de ore. O băutură bogată în carbohidraţi în locul celei cu proteine produce o creştere modestă de numai 3-4%.
Aceste teste sugerează că suplimentul de proteine ajută corpul să lucreze mai mult la refacerea muşchilor deterioraţi pe timpul antrenamentului. Concluzia este că, dacă doreşti să arzi mai multe calorii, ia în cosiderare acest mic supliment de proteine. O felie de brânză cu conţinut scăzut de grăsimi sau un ou fiert tare înainte de antrenament, este exact ce îţi trebuie ca să slăbeşti mai repede.

Comentariile dvs.

1 comentariu

  1. Proteinele sunt cele mai importante in alimentatia organismului!


Opinia dvs

Postati comentariu

Newsletter

© 2011 AntiCelulita.