Robe De Mariée festklänningar Balklänning Robe De Mariée Robe De Mariée Balklänning

Stiati?

Slabeste rapid cu 2 trucuri simple

0 Comentarii

Slabeste rapid cu 2 trucuri simple

Slabeste rapid cu 2 simple

Îţi prezentăm 2 trucuri pentru o scădere rapidă în greutate, care probabil ţi se vor părea prea simple pentru a funcţiona. Dar studiile le confirmă.

Cercetările arată că adulţii de vârstă medie care citesc etichetele produselor alimentare şi de asemenea, urmează un program de regulate, au mult mai multe şanse să piardă în greutate decât cele ce nu au decât unul dintre aceste obiceiuri.

Porţiile de mâncare sub control

Majoritatea nu reuşim să estimăm corect dimensiunea porţiilor, mâncăm prea mult şi astfel nu reușim să slăbim. Citirea etichetelor de pe produsele alimentare te va ajuta să îţi dozezi exact mesele zilnice şi astfel vei putea evita mâncatul în exces.
Cercetătorii au efectuat un studiu într-un lanţ de cafenele, afişând în mod clar pe meniuri, numărul de calorii al fiecărui produs. Rezultatul a fost un consum mediu mai scăzut cu 6% calorii per client.
Nu uita de rezultatul acestui studiu dacă vrei să slăbeşti, ce poate fi mai uşor?

Exerciţii fizice

Combină cititul etichetelor de pe produsele alimentare cu exerciţii fizice regulate şi vei obţine un avantaj hotărâtor în cursa pentru pierderea în greutate. Nu trebuie să participi la maraton, persoanele care se antrenează doar 20 de minute, de câteva ori pe săptămâna şi în acelaşi timp citesc etichetele produselor, au cele mai mari şanse să slăbească.

Opinia dvs

Postati comentariu

Newsletter

© 2011 AntiCelulita.