Robe De Mariée festklänningar Balklänning Robe De Mariée Robe De Mariée Balklänning

Anti Celulita

Trufe pentru baie

0 Comentarii

Trufe pentru baie

Trufe pentru  baie

Acestă rețetă este foarte simplu de facut și este la îndemâna oricui,efectele se observă imediat pielea rămânând mătăsoasă și netedă , din cauza untului de cacao indulgent pe care îl conțin de aici și denumirea de  trufe de baie.

 

Ingrediente

Bicarbonat de sodiu 180g
acid citric 60g
unt de cacao 20g
20 de picaturi de ulei esential ( opțional )

Mod de preparare

Topiți untul de cacao ușor la bain -marie . Se lasă să se răcească ușor .
Se amestecă toate ingredientele împreună . Dacă doriți puteți să le treceți printr-o sită pentru a vă asigura că nu există cocoloașe se adăugă picaturile de ulei esential și se amestecă bine conținutul .
Adaugă încet untul topit puțin câte puțin și amestecăm cu calm,cu o mișcare constantă in sensul acelor de ceasornic încercand să păstrăm aceeași direcție . Folosiți ca recipient cuburile pentru gheață ,în acest fel obțineti porțiea perfecta pentru fiecare utilizare
Puteți adăuga câteva petale de flori la partea de jos, astfel încât  atunci când le folosiți petalele sunt pe partea de sus Pune în frigider și se lasă să se întărească ( aproximativ 1,5 ore )

Utilizare

Pregatește o baie caldă și pune conținutul unui cub in apă, este indicat ca apa sa aibe aproximativ 37 grade Celsius. .Relaxați-vă și bucurați-vă . !

Opinia dvs

Postati comentariu

Newsletter

© 2014 AntiCelulita.