Robe De Mariée festklänningar Balklänning Robe De Mariée Robe De Mariée Balklänning

Produse, Tratamente

Un ten frumos se cunoaste de dimineata

0 Comentarii

Un ten frumos se cunoaste de dimineata

Un frumos se cunoște de dimineață…și se pregătește cu o seară înainte!
Dimineața, rutina de îngrijire a pielii se poate transforma într-o cursă contra cronometru! Pentru a ne trezi cu o piele frumoasă, cel mai indicat este să aplicăm cu o seară înainte produsele de care avem nevoie.

1.Folosiți un .

Somnul fară demachiere duce la blocarea porilor și stimulează radicalii liberi, care accelerează procesul de îmbătrânire. Pentru a avea o piele strălucitoare care să fie receptivă la produsele pe care le aplicați dimineața, demachierea este primul pas important.

2. cu .Curățarea stratului superior de celule moarte va oferi extra strălucire. Exfolierea zilnică cu produse de tip scrub se poate dovedi însă prea dură pentru piele, de aceea este bine să alternăm. Specialiștii recomandă produsele care conțin acid glicolic, variantă care este mai blandă, dar nu mai puțin eficientă. În acest fel, aplicarea machiajului a doua zi va fi ușor de făcut, pe o piele netedă și curată.

3. Încercați un ulei de noapte

Pentru a obține un plus de strălucire peste noapte, uleiurile pot fi cele mai bune prietene. Ele pătrund în piele mai bine decât alte produse, si permit ingredientelor active să acționeze mai eficient. Uleiul de jojoba sau uleiul de cocos sunt recomandate de specialiști, fiind atât hidratante dar și recomandate pentru tenul cu probleme. Uleiul de jojoba , curăță porii, iar uleiul de cocos este antibacterian.
sau

4.Folosiți o cremă potrivită tipului de ten

Pentru a stimula strălucirea în timp ce dormiți, aplicarea din abundență a unei creme de față extra hidratantă este o altă variantă.Profitați de noapte pentru a folosi o cremă mai hidratantă decât cea de zi, făra a fi deranjate de aspectul lucios pe care aceasta il lasă.

5. Aplicați o

Maștile aplicate peste noapte sunt o modalitate perfectă de a trata problemele tenului și a-i oferi atenția cuvenită. Peste noapte, regenerarea celulară este mai rapidă, și de aceea tenul este mai receptiv în timpul somnului la produsele aplicate. Specialiștii recomandă folosirea unei astfel de măsti de câteva ori pe saptamană.Alegeți,de exemplu, o mască care să conțină antioxidanți și să fie hidratantă.

 

Cu ajutorul acestor pași simplii, veți avea o piele mai stralucitoare și hidratată chiar din primele zile

Opinia dvs

Postati comentariu

Newsletter

© 2014 AntiCelulita.